Halstrattua kuhaa ja tillikastiketta

Halstrattua kuhaa ja tillikastiketta

Tämä on juhlava ruokalaji, jossa kuha halstrataan kuumalla pannulla ja tarjoillaan herkullisten lisukkeiden kera. Uskomattoman hyvää!
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Halstrattua kuhaa ja tillikastiketta

Tämä on juhlava ruokalaji, jossa kuha halstrataan kuumalla pannulla ja tarjoillaan herkullisten lisukkeiden kera. Uskomattoman hyvää!

Annoslukumäärä
  • 600 g kuhafileetä nahkoineen
  • 1 tl suolaa

Kastike

  • 1 kurkku
  • 1 tl suolahiutaleita

Ohjeet

Aloita kastikkeen teolla. Kuori ja hienonna salottisipuli ja laita kattilaan. Kaada kalaliemi, viini ja kerma ja keitä niin, että nestettä jää noin puolet. Lisää tilli ja sekoita kastike vihreäksi. Sekoita joukkoon smetana ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna salottisipulit ja paista voissa pannulla ilman, että ne saavat väriä. Kuori ja jaa kananmunat karkeiksi palasiksi. Jaa siika paloihin. Sekoita palat varovasti sipulien ja munien joukkoon. Poista pannu lämmöltä ja lisää yrtit. Kuori kurkku ja viipaloi se hienoksi. Kuumenna nopeasti pienessä kattilassa suolan kanssa. Suolaa kuha ja halstraa se kuumalla pannulla nahkapuoli alaspäin, laske lämpöä ja paista noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile lisukkeiden ja hyvän perunapyreen kera.

Suositellut tuotteet