Kuhaa ja punajuuria

Kuhaa ja punajuuria

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkulliset punajuuret ja maukas kokonainen kuha valmistuvat kuin itsestään uunissa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1½ kg perattu ja suomustettu kokonainen kuha
  • 1½ kg punajuuria
  • 1½ dl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria

Kastike

  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa
  • ½ dl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1 tl suolahiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa kala ja laita uunipannulle. Kuori ja leikkaa punajuuret lohkoiksi. Lisää ne uunipannulle. Leikkaa 3-4 viiltoa kalan selkäpuolelle ja lisää puolet tillistä viiltoihin. Lisää loput kalan sisään. Kaada rypsiöljy kalan ja punajuurten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunin keskiosassa 30-40 minuuttia. Sekoita kastike. Tarjoile kala punajuurien, kastikkeen ja leivän kanssa.

Vinkki

Pyydä apua kalatiskiltä suomustamiseen, jos olet epävarma.

Lisää herkullisia ideoita