Grillatut persikat salaatilla

Grillatut persikat salaatilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Grillatut persikat salaatilla on sopivasti makea sekä suolainen herkku, joka vie takuulla kielen mennessään. Kokeile herkullista reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 persikkaa
  • 1 rkl Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 avokadoa
  • 1 punasipuli
  • 1 l pussi salaattisekoitusta
  • ½ dl saksanpähkinöitä
  • ½ dl mustia oliiveja
  • ½ sitruunan mehu
  • 150 g Arla Apetina 8 % juustoa

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan grillatut persikat tekemällä ensiksi salaattikastike. Kuori ja raasta inkivääri. Silppua rosmariini. Sekoita kaikki salaattikastikkeen ainekset keskenään ja anna jäähtyä jääkaapissa noin 30 min
2. Leikkaa persikat puoliksi ja poista kivet. Leikkaa persikan puolikkaista mieleisiäsi palasia. Voitele persikan palat voilla. Valmista grillatut persikat laittamalla ne muutamaksi minuutiksi paistumaan grilliin tai paista molemmin puolin pannulla.
3. Kuori ja viipaloi avokadot paloiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä ohuita viipaleita.
4. Laita salaattisekoitus tarjoiluastiaan ja lisää päälle grillatut persikat, avokadot, sipuli, saksanpähkinät ja oliivit.
5. Mausta grillatut persikat salaatilla puristamalla salaatin päälle puolikkaan sitruunan mehu. Murenna lisäksi Apetina juustoa salaatin päälle ja ripottele suolaa ja pippuria makusi mukaan.
Tarjoile grillatut persikat salaatilla kastikkeen kera.

Lisää herkullisia ideoita