Gluteeniton Mac'n'cheese

Gluteeniton Mac'n'cheese

60+ min
Tämä gluteeniton Mac'n'cheese on herkullinen gluteeniton versio jenkkiklassikosta. Juustokastikkeeseen voit hävittää kaikki jääkaapin juustonkannikat.

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan gluteeniton Mac'n'cheese sulattamalla voi kattilassa. Sekoita joukkoon gluteeniton jauhoseos ja sitten hitaasti valuttaen ja koko ajan vispaten maito.
  • Anna kastikkeen kuumentua kiehuvaksi ja keittele jatkuvasti sekoitellen noin 20 minuutin ajan, kunnes jauhoseos on kypsynyt.
  • Sekoita joukkoon juustoraasteet (säästä kourallinen ruoan viimeistelyyn) ja anna sulaa.
  • Mausta dijon-sinapilla, Worcestershire-kastikkeella, cayennepippurilla, suolalla ja mustapippurilla.
  • Sekoita lopuksi joukkoon kypsät makaronit ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Viimeistele Mac'n'cheese ripottelemalla päälle loput juustoraasteet.
  • Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes pinta on kauniin paistuneen värinen. Jätä Mac'n'cheese vetäytymään hetkeksi ennen tarjoilua.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on meille suunnitellut Hannan Soppa –blogin Hanna (http://hannansoppa.com/

Ainekset

Keitettyä gluteenitonta makaronia
1 l
2 rkl
Gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl
6 dl
Castello® Wästgöta
150 g
Dijonsinappi
2 tl
Muutama tippa worcestershire-kastiketta
Cayennepippuri
ripausta
Suolaa
Mustapippuria
Lisää herkullisia ideoita