Gluteeniton lettutaikina

Gluteeniton lettutaikina

1 tunti
Gluteeniton lettutaikina on helppo valmistaa ja siitä paistat herkullisia gluteenittomia lettuja. Kokeile reseptiä ja ihastu!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan gluteeniton lettutaikina sekoittamalla kuiva-aineet keskenään.
  • Vatkaa kuiva-aineet maidon kanssa tasaiseksi taikinaksi.
  • Vatkaa kananmunat taikinan joukkoon ja anna taikinan turvota noin 15 min.
  • Sulata voi ja sekoita se taikinaan, näin gluteeniton lettutaikina on valmis.
  • Paista gluteenittomasta lettutaikinasta ohuita lettuja.
  • Rullaa letut rulliksi ja ripottele päälle tomusokeria.
  • Tarjoile gluteenittomat letut esimerkiksi paksun turkkilaisen jogurtin ja passionhedelmän kanssa.
Valmis!

Ainekset

Riisijauhoja
1 dl
Maissijauhoja
1 dl
Perunajauhoja
1 dl
Suolaa
½ tl
4 dl
Kananmunaa
3
2 rkl
Tomusokeria
Tuoretta passionhedelmää
2
Lisää herkullisia ideoita