Gluteeniton lettutaikina

Gluteeniton lettutaikina

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 tunti

Gluteeniton lettutaikina on helppo valmistaa ja siitä paistat herkullisia gluteenittomia lettuja. Kokeile reseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan gluteeniton lettutaikina sekoittamalla kuiva-aineet keskenään.

2. Vatkaa kuiva-aineet maidon kanssa tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa kananmunat taikinan joukkoon ja anna taikinan turvota noin 15 min. Sulata voi ja sekoita se taikinaan, näin gluteeniton lettutaikina on valmis.

3. Paista gluteenittomasta lettutaikinasta ohuita lettuja. Rullaa letut rulliksi ja ripottele päälle tomusokeria. Tarjoile gluteenittomat letut esimerkiksi paksun turkkilaisen jogurtin ja passionhedelmän kanssa.

Lisää herkullisia ideoita