Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!

Annoslukumäärä

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit oreganon kanssa voissa leveässä, tilavassa kattilassa miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Lisää tomaattikastike, sokeri, 1 tl suolaa ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoita hyvin keskenään jauheliha, 50 g juustoraastetta, kananmuna ja 1 tl suolaa. Pyöritä pieniä palloja. Kaada maito kastikkeeseen ja anna sen kiehahtaa uudelleen. Lisää lihapullat ja anna hautua 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Ravista pannua silloin tällöin. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Laita kastike ja lihapullat pastan joukkoon. Ripottele oreganoa ja juustoraastetta ruoan päälle ennen tarjoilua.

Suositellut tuotteet