Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 400 g vasikan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 pkt tomaattikastiketta (n. 500 g)
  • 1 tl raakasokeria
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 100 g Arla Emmental juustoa raastettuna (n. 3 dl)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 400 g tuoretta fettuccine-pastaa

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit oreganon kanssa voissa leveässä, tilavassa kattilassa miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia.
  2. Lisää tomaattikastike, sokeri, 1 tl suolaa ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Sekoita hyvin keskenään jauheliha, 50 g juustoraastetta, kananmuna ja 1 tl suolaa. Pyöritä taikinasta pieniä palloja.
  4. Kaada maito kastikkeeseen ja anna sen kiehahtaa uudelleen. Lisää lihapullat ja anna hautua 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Ravista pannua silloin tällöin.
  5. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Laita kastike ja lihapullat pastan joukkoon. Ripottele oreganoa ja juustoraastetta ruoan päälle ennen tarjoilua.

Katso myös nämä