Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!

Annoslukumäärä
  • 400 g vasikan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 1 pkt tomaattikastiketta (n. 500 g)
  • 1 tl raakasokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 100 g Arla Emmental juustoa raastettuna (n. 3 dl)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl Arla kevytmaitoa
  • 400 g tuoretta fettuccine-pastaa

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit oreganon kanssa voissa leveässä, tilavassa kattilassa miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Lisää tomaattikastike, sokeri, 1 tl suolaa ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoita hyvin keskenään jauheliha, 50 g juustoraastetta, kananmuna ja 1 tl suolaa. Pyöritä pieniä palloja. Kaada maito kastikkeeseen ja anna sen kiehahtaa uudelleen. Lisää lihapullat ja anna hautua 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Ravista pannua silloin tällöin. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Laita kastike ja lihapullat pastan joukkoon. Ripottele oreganoa ja juustoraastetta ruoan päälle ennen tarjoilua.

Suositellut tuotteet