Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Fettuccine-pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa

Vasikanlihapullat keitetään tässä reseptissä herkullisessa tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan tuorepastan kanssa. Hämmästyttävän hyvää!

Tee näin:

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit oreganon kanssa voissa leveässä, tilavassa kattilassa miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia.
  • Lisää tomaattikastike, sokeri, 1 tl suolaa ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • Sekoita hyvin keskenään jauheliha, 50 g juustoraastetta, kananmuna ja 1 tl suolaa. Pyöritä taikinasta pieniä palloja.
  • Kaada maito kastikkeeseen ja anna sen kiehahtaa uudelleen. Lisää lihapullat ja anna hautua 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Ravista pannua silloin tällöin.
  • Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Laita kastike ja lihapullat pastan joukkoon. Ripottele oreganoa ja juustoraastetta ruoan päälle ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Vasikan jauhelihaa
400 g
Sipuli
1
Valkosipulinkynttä
3
Hienonnettua tuoretta oreganoa
2 rkl
2 rkl
Pkt tomaattikastiketta (n. 500 g)
1
Tl raakasokeria
1
Suolaa
2 tl
Rouhittua mustapippuria
½ tl
100 g
Kananmuna
1
1 dl
Tuoretta fettuccine-pastaa
400 g
Lisää herkullisia ideoita
Tomaattipasta
30 minuuttia
Tomaattipasta
(9)