Kreikkalainen couscoussalaatti

Kreikkalainen couscoussalaatti

15 minuuttia
Raikas couscoussalaatti Apetina-juustolla ja hunajaisella kermaviilikastikkeella on ihanan kevyt lounas vaikkapa kuumaksi kesäpäiväksi.
https://www.arla.fi/reseptit/feta-couscoussalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan couscoussalaatti keittämällä couscous kasvisliemessä kypsäksi.
  • Sekoita siihen voi ja anna jäähtyä.
  • Leikkaa juusto ja kurkku suuriksi paloiksi. Sekoita ne couscousin sekaan.
  • Lisää oliivit, pippuri, persilja ja salaatti.
  • Mausta kermaviili hunajalla, mintulla ja suolalla.
  • Tarjoa couscoussalaatti kermaviilikastikkeen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Couscous
3 dl
Kasvisfondeja
3 dl
2 rkl
200 g
Tuore kurkku
½
Mustia oliivia
1 dl
Mustapippuria
Tuore lehtipersilja
½ dl
Suikaloitua salaatteja (esim. rucolaa)
3 dl
2 dl
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Silputtua minttua
3 tl
Suolaa
Lisää herkullisia ideoita
Couscoussalaatti
10 minuuttia
Couscoussalaatti
(8)