Englantilaiset teeleivät

Englantilaiset teeleivät

Lämpimänä tarjoiltavat teeleivät ovat ihana herkku aamu- tai iltapalalle. Tässä reseptissä teeleivät nautitaan crème fraiche -kerman ja hillon kera.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Englantilaiset teeleivät

Lämpimänä tarjoiltavat teeleivät ovat ihana herkku aamu- tai iltapalalle. Tässä reseptissä teeleivät nautitaan crème fraiche -kerman ja hillon kera.

Annoslukumäärä

Voiteluun

Vatkattu crème fraiche -kerma

Ohjeet

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe keskenään. Nypi voi jauhoseokseen. Lisää maito ja kerma ja sekoita taikinaksi. Muotoile taikinasta 2 cm:n paksuinen levy jauhotetulla pöydällä. Irrota levystä 16 ympyrää pienellä lasilla (halkaisija noin 4 cm). Aseta ympyrät pellille, leivinpaperin päälle. Voitele kermalla. Paista uunin keskiosassa noin 10–12 minuuttia. Tarjoile kuumina créme fraiche-kerman kanssa. Crème fraiche-kerma: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää crème fraiche ja sokeri. Tarjoile teeleipien ja hillon kanssa.

Suositellut tuotteet