Englantilaiset teeleivät

Englantilaiset teeleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Lämpimänä tarjoiltavat teeleivät ovat ihana herkku aamu- tai iltapalalle. Tässä reseptissä teeleivät nautitaan crème fraiche -kerman ja hillon kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Voiteluun

Vatkattu crème fraiche -kerma

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 250-asteiseksi.
2. Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe keskenään.
3. Nypi voi jauhoseokseen.
4. Lisää maito ja kerma ja sekoita taikinaksi.
5. Muotoile taikinasta 2 cm:n paksuinen levy jauhotetulla pöydällä.
6. Irrota levystä 16 ympyrää pienellä lasilla (halkaisija noin 4 cm).
7. Aseta ympyrät pellille, leivinpaperin päälle. Voitele kermalla. Paista uunin keskiosassa noin 10–12 minuuttia.
Tarjoile kuumina créme fraiche-kerman kanssa.

Crème fraîche -kerma

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää crème fraiche ja sokeri. Tarjoile teeleipien ja hillon kanssa.