Donitsit
2 tuntia
Brunssi
Herkut
Jälkiruoka
Donitsit ovat amerikkalaisten muunnelma munkeista. Donitsit paistetaan öljyssä ja kastetaan sokeriin tai koristellaan kuorrutteella. Kokeile reseptiä!
Ainekset
25 palaa
Donitsit
Hiivaa | 25 g |
|---|---|
| 75 g | |
Täysmaitoa | 4 dl |
Sokeria | 1½ dl |
Suolaa | 1 tl |
Kananmunat | 2 |
Sitruuna (raastettu kuori) | ½ |
Vehnäjauhoja | 13 dl |
Paistamiseen
Rypsiöljyä | 1 l |
|---|
Koristeluun
Sokeria |
|---|
Kuorrute
Tomusokeria | 2 dl |
|---|---|
Vettä | 1½ rkl |
Tee näin:
Donitsit
Arvioi resepti
Jos sinulla ei ole lämpömittaria, voit tarkistaa öljyn lämpötilan lisäämällä pienen leipäpalan öljyyn. Jos leipä paistuu kullanruskeaksi 1 minuutissa, lämpötila on oikea.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

Kommentit