Dippikastike x2

Dippikastike x2

Itse tehty dippi maistuu aina parhaimmalta. Näiden kermaviilidippien pohjana toimii täyteläinen Lempi kermaviili 15%. Kokeile kahta herkullista dippireseptiä!

Tee näin:

PAAHDETTU PAPRIKADIPPI
  • Aloita paprikadipin valmistus soseuttamalla paprikat ja sekoita sose kermaviilin joukkoon. Jauha korianterinsiemenet ja lisää ne yhdessä suolan ja pippurin kanssa dippiin. Anna dipin maustua jääkaapissa noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa paprikadippiä maalaissipsien kanssa.
PARSAKAALIDIPPI
  • Aloita parsakaalidipin valmistys höyryttämällä parsakaalin nuppuja 5 minuuttia ja jäähdytä nuput. Soseuta vihannekset sileäksi, lisää kermaviilin joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Anna dipin maustua jääkaapissa noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa parsakaalidippiä juuressipsien kanssa.
Valmis!

Ainekset

PAAHDETTU PAPRIKADIPPI
Punaista paahdettua paprika
100 g
Peppadoro sweet miniparikaa
100 g
1 prk
Korianterin siemeniä
1 tl
Mustapippuria
ripausta
PARSAKAALIDIPPI
Parsakaalin nuppu
½
Mintunlehtiä
10
Baby-pinaattia
2 dl
1 prk
Suolaa
ripausta
Mustapippuria
ripausta
Lisää herkullisia ideoita