Dippikastike x2

Dippikastike x2

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Itse tehty dippi maistuu aina parhaimmalta. Näiden kermaviilidippien pohjana toimii täyteläinen Lempi kermaviili 15%. Kokeile kahta herkullista dippireseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

PAAHDETTU PAPRIKADIPPI

PARSAKAALIDIPPI

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

PAAHDETTU PAPRIKADIPPI

Aloita paprikadipin valmistus soseuttamalla paprikat ja sekoita sose kermaviilin joukkoon. Jauha korianterinsiemenet ja lisää ne yhdessä suolan ja pippurin kanssa dippiin. Anna dipin maustua jääkaapissa noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa paprikadippiä maalaissipsien kanssa.

PARSAKAALIDIPPI

Aloita parsakaalidipin valmistys höyryttämällä parsakaalin nuppuja 5 minuuttia ja jäähdytä nuput. Soseuta vihannekset sileäksi, lisää kermaviilin joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Anna dipin maustua jääkaapissa noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa parsakaalidippiä juuressipsien kanssa.

Lisää herkullisia ideoita