Cajunpata

Cajunpata

Mausteinen cajunpata on ihana herkkuruoka viileneviin syysiltoihin. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Viipaloi makkara ja kuutioi kurpitsa. Kuori ja lohko sipulit. Paista kaikki voissa padassa. Lisää pippuri, suola, pavut, tomaatit liemineen ja crème fraiche. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää ravunpyrstöt ja ripottele päälle timjamia. Tarjoile valkoisen leivän ja salaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Keitettyjä ravunpyrstöjä
200 g
Chorizo
1
Kurpitsaa
400 g
Sipuleita
2
Chilipaprikaa
1 tl
Suolaa
½ tl
Keitettyjä valkoisia papuja
4 dl
Säilyketomaattia (400 g)
1 tlk
200 g
Tuoretta timjamia
ripausta
Lisää herkullisia ideoita
Brasilialainen kalapata
45 minuuttia
Brasilialainen kalapata
(15)