Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Brunkål-kaalisalaatti
Brunkål-kaalisalaatti
60+ min
•
Kommentit
Brunkål eli lämmin kaalisalaatti on skånelainen jouluklassikko joka tarjoillaan joulukinkun kera. Tällä reseptillä onnistut varmasti!
Tee näin:
Aloita valmistamaan kaalisalaatti leikkaamalla kaali lohkoiksi ja poista kanta.
Silppua kaali ja paista se erissä voissa isossa paistinpannussa.
Lisää siirappi ja liemi, ja keitä kaalisalaattia miedolla lämmöllä noin 1 tunti. Sekoita silloin tällöin.
Mausta kaalisalaatti lopuksi suolalla tarvittaessa.
Tarjoa kaalisalaatti sellaisenaan tai lisukkeena esimerkiksi lihamurekkeen kanssa.
Valmis!
Ainekset
Keräkaalia
1 kg
Arla Meijerivoita
2 rkl
Tummaa siirappia
2 rkl
Lihalientä
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
30 minuuttia
Ruusukaalisalaatti
(5)