Bresaola-linssisalaatti

Bresaola-linssisalaatti

Arvioi

(1)

Bresaola-linssisalaatti on ruokaisa salaatti hieman aikuiseen makuun. Greippi antaa sekä makeutta että hieman kitkeryyttä makuskaalaan.

Ainekset

Annokset
  • 2 dl beluga-linssejä
  • 1 punasipuli
  • 1 verigreippi
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • ½ dl karkeaksi hienonnettua lehtipersiljaa
  • 100 g viipaloitua bresaola-lihaa

Tee näin:

Tee näin:

Kypsennä linssit hädin tuskin pehmeiksi paketissa olevien ohjeiden mukaisesti. Huuhtele kylmällä vedellä. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa greipistä kuori pois ja leikkaa kalvottomia lohkoja. Purista greippimehu ja kaada se tilavaan kulhoon. Sekoita joukkoon sinappi, öljy, suola ja pippuri. Sekoita linssit ja sipulit. Laita kaikki lautaselle ja päälle juustoa. Lisää greippilohkoja ja persiljaa salaattiin. Tarjoile bresaola-lihan kanssa.