Bresaola-linssisalaatti

Bresaola-linssisalaatti

15 minuuttia
Bresaola-linssisalaatti on ruokaisa salaatti hieman aikuiseen makuun. Greippi antaa sekä makeutta että hieman kitkeryyttä makuskaalaan.
https://www.arla.fi/reseptit/bresaola-linssisalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan linssisalaatti kypsentämällä linssit hädin tuskin pehmeiksi paketissa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Leikkaa greipistä kuori pois ja leikkaa kalvottomia lohkoja.
  • Purista greippimehu ja kaada se tilavaan kulhoon. Sekoita joukkoon sinappi, öljy, suola ja pippuri.
  • Sekoita linssit ja sipulit.
  • Laita kaikki lautaselle ja ripottele päälle juustoa.
  • Lisää greippilohkoja ja persiljaa salaattiin.
  • Tarjoile linssisalaatti bresaola-lihan kanssa.
Valmis!

Ainekset

Beluga-linssiä
2 dl
Punasipuli
1
Verigreippi
1
Dijon-sinappia
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
150 g
Karkeaksi hienonnettua tuore lehtipersilja
½ dl
Viipaloitua bresaola-lihaa
100 g
Lisää herkullisia ideoita
Avokadosalaatti
30 minuuttia
Avokadosalaatti
(12)