Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Herkullinen ja mehevä ankanrinta ja kermainen viherpippurikastike on hienostunut ateria vaikkapa vieraille tarjottavaksi. Tutustu reseptiä!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 °C. Hienonna viherpippurit, mutta säästä muutama kokonainen. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa. Keitä kastiketta muutama minuutti. Leikkaa rintafileiden rasvakerros ruudukkokuvioksi. Suolaa ne ja ruskista paistinpannulla voissa rasvakerros alaspäin, 4-5 minuuttia. Laita fileet uuninkestävään vuokaan rasvakerros ylöspäin ja paista uunin keskiosassa, kunnes sisälämpötila on 60 °C, noin 20 minuuttia. Kaada keitinlientä vuoasta kastikkeeseen. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile kastikkeen, vihreiden papujen ja voissa paistettujen endiivien kera.
Valmis!

Ainekset

Ankan rintafileetä, n. 600 g
2
Suolaa
1 tl
Viherpippurikastike
Viherpippuria kokonaisena
2 rkl
2 dl
Väkevää vasikkafondia
2 rkl
Ranskalaista sinappia
1 tl
Kiinalaista soijakastiketta
½ tl
Konjakkia
halutessasi 1 rkl
Lisää herkullisia ideoita