Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Herkullinen ja mehevä ankanrinta ja kermainen viherpippurikastike on hienostunut ateria vaikkapa vieraille tarjottavaksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Herkullinen ja mehevä ankanrinta ja kermainen viherpippurikastike on hienostunut ateria vaikkapa vieraille tarjottavaksi.

Annoslukumäärä

Viherpippurikastike

  • 2 rkl viherpippuria kokonaisena
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 2 rkl väkevää vasikkafondia
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • ½ tl kiinalaista soijakastiketta
  • halutessasi 1 rkl konjakkia

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 °C. Hienonna viherpippurit, mutta säästä muutama kokonainen. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa. Keitä kastiketta muutama minuutti. Leikkaa rintafileiden rasvakerros ruudukkokuvioksi. Suolaa ne ja ruskista paistinpannulla voissa rasvakerros alaspäin, 4-5 minuuttia. Laita fileet uuninkestävään vuokaan rasvakerros ylöspäin ja paista uunin keskiosassa, kunnes sisälämpötila on 60 °C, noin 20 minuuttia. Kaada keitinlientä vuoasta kastikkeeseen. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile kastikkeen, vihreiden papujen ja voissa paistettujen endiivien kera.

Suositellut tuotteet