Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Ankanrintaa viherpippurikastikkeessa

Arvioi

(0)

Herkullinen ja mehevä ankanrinta ja kermainen viherpippurikastike on hienostunut ateria vaikkapa vieraille tarjottavaksi.

Ainekset

Annokset

Viherpippurikastike

  • 2 rkl viherpippuria kokonaisena
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 rkl väkevää vasikkafondia
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • ½ tl kiinalaista soijakastiketta
  • halutessasi 1 rkl konjakkia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 °C. Hienonna viherpippurit, mutta säästä muutama kokonainen. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa. Keitä kastiketta muutama minuutti. Leikkaa rintafileiden rasvakerros ruudukkokuvioksi. Suolaa ne ja ruskista paistinpannulla voissa rasvakerros alaspäin, 4-5 minuuttia. Laita fileet uuninkestävään vuokaan rasvakerros ylöspäin ja paista uunin keskiosassa, kunnes sisälämpötila on 60 °C, noin 20 minuuttia. Kaada keitinlientä vuoasta kastikkeeseen. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile kastikkeen, vihreiden papujen ja voissa paistettujen endiivien kera.