Aasialaiset räiskäleet

Aasialaiset räiskäleet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Letut ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta pehmeä kookosmaito kruunaa tämän reseptin. Nämä aasialaistyyliset ohukaiset tarjoillaan jäätelön ja siirapin kera.

Ainekset

Annokset

Lettutaikina

  • 2 dl riisijauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1½ dl kookosmaitoa
  • 2½ dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 2 kananmunaa
  • ¾ tl suolaa

Tarjoiluun

  • 2 dl Arla kuohukermaa tai vaniljajäätelöä
  • vaaleaa siirappia

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi. Valmista lettutaikina sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Kuumenna pieni määrä voita pannulla. Kaada pannulle ohut kerros taikinaa ja lisää päälle banaaniviipaleita. Käännä lettu, kun se jähmettyy pinnasta ja kypsennä vielä noin puoli minuuttia. Paista loput letut samalla tavalla. Tarjoile vastapaistetut letut kermavaahdon tai jäätelön ja siirapin kera.

Vinkki

Kokeile aasialaisten räiskäleiden koristeluun kookoshiutaleita!

Vinkki

Perinteiset suomalaiset letut valmistuvat helposti lettutaikinan reseptillä.