Appelsiiniletut
•
Letut appelsiinijäätelöllä ja -siirapilla maistuvat varmasti jokaiselle. Tarjoile annos sitruunamelissan lehtien ja kermavaahdon kera.
Tee näin:
Appelsiinijäätelö:
Appelsiinisiirappi
Letut
Kokoa ja tarjoile appelsiiniletut
Vinkki
Jäätelön voi tehdä myös jäätelökoneessa. Jäähdytysaika on noin ½ tuntia.
Ainekset
Appelsiinijäätelö
Munanvalkuaista
|
2 |
---|---|
Tomusokeria
|
1 dl |
Kananmunan keltuaisia
|
2 |
Tomusokeria
|
1 dl |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
3 dl | |
Appelsiinimehua
|
1 dl |
Appelsiinin raastettua kuorta
|
2 tl |
Appelsiinisiirappi
Appelsiinimehua
|
1 dl |
---|---|
Sokeria
|
85 g |
Letut
Vehnäjauhoa
|
1 dl |
---|---|
Sokeria
|
¾ rkl |
Suolaa
|
½ tl |
2 dl | |
Kananmunia
|
2 |
50 g |
Koristeluun
Sitruunamelissan lehtiä
|
---|
Lisäksi
Vispikermaa
|
---|