Aasialainen lohi

Aasialainen lohi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä aasialainen lohiruoka sisältää ihania mausteita, kuten inkivääriä, valkosipulia ja limeä. Tarjoile halutessasi wokattujen tai paistettujen kasviksien ja riisin kera.

Ainekset

Annokset
  • 500 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä annos paloina
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl fariinisokeria
  • 1 rkl puristettua limen mehua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta kalat uunivuokaan, mausta suolalla, inkiväärillä, fariinisokerilla, limen mehulla ja hienonnetulla valkosipulilla. Kaada kerma kalojen päälle. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoile wokattujen kasviksien ja keitetyn riisin kera. Lohen voi valmistaa myös laktoostittomasta vispikermasta.