Street food eli katukeittiö
Street food eli katuruoka on ilmestynyt myös suomalaiseen ruokakulttuuriin jäädäkseen. Tutustu resepteihin ja pistä pystyyn oma katukeittiösi!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/streetfood--eli-katuruoka/
Street food eli katuruoka on ilmestynyt myös suomalaiseen ruokakulttuuriin jäädäkseen. Tutustu resepteihin ja pistä pystyyn oma katukeittiösi!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/streetfood--eli-katuruoka/
Lapset auttavat sinua miellään ruoanlaitossa, kun valitset reseptit lasten suosikkien joukosta. Lasten suosikkiruoat ovat usein helppoja valmistaa, joten ne sopivat erinomaisesti ruoanlaiton
Juhannus on kesän kohokohta – ja ansaitsee sen mukaisen juhannusmenun. Maukas ja helppo juhannusmenu maistuu yhtä hyvältä myös muina kesäpäivinä!
Leipä maistuu parhaimmalta tuoreena ja sitä on helppo tehdä myös kotona. Katso parhaimmat leipä- ja sämpyläreseptit!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/leivat-ja-sampylat/
Makaronilaatikot Makaronilaatikko on lasten ja aikuisten kestosuosikki. Se on edullinen arkiruoka, jonka makua on helppo muunnella mausteilla ja juustolla. Perinteinen lihamakaronilaatikko on
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/makaronilaatikko/
Illanistujaiset sisältävät yleensä herkullista tarjottavaa. Kokosimme yhteen reseptit helposti syötäviin ruokiin ja naposteltaviin.
Kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine. Se maistuu niin suolaisissa herkuissa kuin myös makeissa leivonnaisissa. Tutustu Arlan resepteihin!
Erilaiset kanaruoat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kokosimme yhteen maistuvimmat reseptit!
Vappupäivän paras vappubrunssi sopii tarjottavaksi kotona tai piknikillä. Kestosuosikkien lisäksi kokeile uusia ja moderneja reseptejä.
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
Lihapullat Lihapullat ovat monien suosikkiruoka, joten on mahtavaa, että niiden valmistus kotona on helppoa. Mehevät lihapullat saavat makunsa erilaisista mausteista, minkä lisäksi vaihtelua tuovat
Yrityksemme historia alkoi vuonna 1929 kun sipoolainen Hjalmar Ingman aloitti viilin myymisen.