Yrttimarinoitu aprikoosibroileri ja punajuuripilahvi

Yrttimarinoitu aprikoosibroileri ja punajuuripilahvi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Yrttimarinoitu aprikoosibroileri punajuuripilahvin kera vie kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 puhdistettua broilerin rintafileetä
  • 1½ dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
  • 3 rkl soijakastiketta

Aprikoosi-kermakastike

  • 1 dl vettä
  • ½ kanaliemikuutio
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 300 g säilykeaprikooseja
  • 1 rkl hunajaa
  • mustapippuria

Punajuuripilahvi

  • 4 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 dl kanalientä
  • 100 g sipulia kuutioituna
  • 100 g tuoreita punajuuria raasteena
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 l vettä

Tee näin:

Tee näin:

Broilerinfileet: Sekoita öljy, yrtit ja soija marinadiksi. Hiero fileet marinadilla kauttaaltaan ja anna niiden maustua siinä n. 2 tuntia. Ruskista marinoidut fileet pinnalta pannulla ja kypsennä tarvittaessa loppuun kiertoilma-höyryssä. Aprikoosi-kermakastike: Kiehauta kanaliemikuutio vedessä. Lisää valutetut, soseutetut aprikoosit. Lisää ruokakerma. Mausta lopuksi hunajalla ja pippurilla. Kuumenna. Punajuuripilahvi: Kuullota riisi, sipuli ja punajuuri öljyssä. Lisää kanaliemi ja vesi, anna hautua kypsäksi. Tarjoa kaikki yhdessä ja nauti!