Yrtti-valkosipulicrostinit

Yrtti-valkosipulicrostinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Crostinit ovat perintaisiä italialaisia alkupalaleipäsiä. Tässä reseptissä leipäpalat saavat yrttisen tomaatti-sipulitäytteen.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 40 kpl

  • 200 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
  • 1 patonki
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku tuoreita yrttejä (esim. basilikaa, ruohosipulia tai persiljaa)
  • cayennepippuria tai tabascoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa patongista viistosti siivuja. Pirskottele patonkisiivujen päälle muutama tilkka oliiviöljyä. Paahda leivät rapeiksi uunissa tai grillissä. Levitä rapeiden leipien päälle ohut kerros tuorejuustoa. Kuutioi kirsikkatomaatit ja punasipuli. Silppua tuoreet yrtit. Sekoita tomaatit, sipuli ja yrtit keskenään. Lisää 1 rkl oliiviöljyä ja ripaus suolaa, mustapippuria sekä cayennea tai tabascoa. Tarkista maku. Annostele jokaisen crostinin päälle lusikallinen tomaattisekoitusta.