Yrteillä maustettu lohipyttipannu

Yrteillä maustettu lohipyttipannu

Yrteillä maustettu lohipyttipannu on helppo ja herkullinen ruoka arkeen. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa ne keskikokoisiksi kuutioiksi. Paista voissa kahdessa paistinpannussa noin 15 minuuttia. Leikkaa purjosipuli paksuiksi palasiksi ja lohi kuutioiksi. Kaada perunat ja porkkanat suureen pannuun. Ruskista purjosipuli kevyesti, kaada pannuun. Paista lohi ja lisää myös lohipalat. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunan kuorella. Tarjoile crème fraichen kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tämä ruoka valmistuu helposti myös grillissä wokkipannulla!

Ainekset

Nahatonta ja ruodotonta lohifilee
500 g
Perunoita
6
Porkkanoita
2
Purjoa
2
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Sitruunan kuori
½
200 g