Valmista patonkitaikina tänään ja paista yön yli kohotetut tuoreet pikkupatongit eli baguettet huomenna! Nauti tuoreet lämpimät pikkupatongit heti aamupalaksi.
Tee näin:
Edellinen ilta
Sekoita jogurtti, hiiva, suola ja hunaja kulhossa. Lisää noin puolet kurpitsansiemenistä ja suurinosa jauhosta. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Petiä ja säilytä kylmässä yön yli.
Seuraava päivä
Vaivaa taikina jauhotetulla työpöydällä. Leikkaa taikina 8 osaan, muotoile ja kierrä ohuet patongit noin 15 cm pitkiä. Laita ne nousemaan levinpaperilla päällystettylle pellille, anna kohota noin 15 min. Kuumenna uuni 250°:seen. Voitele patongit voisulalla ja ripottele loput kurpitsansiemet päälle sekä hiukan merisuolaa. Paista leivät uunin keskitasossa noin 10 min. Jäähdytä ritilällä ilman leivinliinaa.