Wallenbergin pihvit

Wallenbergin pihvit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Maukkaat lampaanlihasta valmistetut Wallenbergin pihvit saavat tässä reseptissä seurakseen herkullisen varhaisperuna-tomaattisalaatin.

Ainekset

Annokset

Salaatti

  • 750 g varhaisperunoita
  • 300 g tuoretta, vihreää parsaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 4 rkl Arla Ingmariinia sulatettuna
  • 2 tl ranskalaista sinappia
  • ½ tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 2 rkl ruohosipulia karkeaksi silputtuna

Tee näin:

Tee näin:

Huolehdi, että jauheliha, kerma ja munat ovat hyvin kylmiä. Sekoita kerma jauhelihaan vähän kerrallaan. Sekoita keltuaiset jauhelihaseokseen yksi kerrallaan. Mausta tuoreilla yrteilla, suolalla ja mustapippurilla. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Kuumenna rasva pannulla ja paista pihvit, 2-3 minuuttia puoleltaan. Valmista salaatti. Pese perunat kuorettomiksi ja keitä ne. Paloittele parsat ja pane ne vähään kiehuvaan veteen, joka on suolalla kevyesti maustettu. Keitä 2-3 minuuttia niin, että parsa on al dente. Valuta parsapalat. Huuhdo ja puolita tomaatit. Halkaise kypsät perunat. Yhdistä ainekset keskenään. Sekoita sulatettu rasva, sinappi, suola ja mustapippuri yhteen. Lisää kastike salaattiin ja sekoita varovasti. Lisää ruohosipuli. Tarjoa wallenbergareiden kanssa.

Vinkki

Vinkki! Voit vaihtaa lampaanjauhelihan vasikanjauhelihaan.