Vihanneksia ja Apetina juustocréme

Vihanneksia ja Apetina juustocréme

Arvioi

(0)

Kesän tuoreet kasvikset fetajuustocremen kera on ihanan raikas herkku, joka sopii tarjottavaksi monenlaisissa tilanteissa ja kattauksissa.

Ainekset

Annokset
  • 1000 g kasviksia (esim. porkkanoita, lanttua, ja kukkakaalia)
  • 100 g Apetina kuutioita
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai purjosipulia

Tee näin:

Tee näin:

Puhdista kasvikset ja leikkaa ne paloiksi. Keitä kasviksia kevyesti suolatussa vedessä n. 3min. Tarjoile kasvikset lämpimänä tai jäähdytä ne huuhtelemalla kylmällä vedellä ja valuta vesi pois. Hienonna juustokuutiot haarukalla ja sekoita se crème fraichen ja ruoho- tai purjosipulin kanssa. Aseta vihannekset astiaan ja tarjoile kastikkeen ja leivän kanssa.