Vihanneksia ja Apetina juustocréme

Vihanneksia ja Apetina juustocréme

Kesän tuoreet kasvikset fetajuustocremen kera on ihanan raikas herkku, joka sopii tarjottavaksi monenlaisissa tilanteissa ja kattauksissa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Vihanneksia ja Apetina juustocréme

Kesän tuoreet kasvikset fetajuustocremen kera on ihanan raikas herkku, joka sopii tarjottavaksi monenlaisissa tilanteissa ja kattauksissa.

Annoslukumäärä
  • 1000 g kasviksia (esim. porkkanoita, lanttua, ja kukkakaalia)
  • 100 g Apetina kuutioita
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai purjosipulia

Ohjeet

Puhdista kasvikset ja leikkaa ne paloiksi. Keitä kasviksia kevyesti suolatussa vedessä n. 3min. Tarjoile kasvikset lämpimänä tai jäähdytä ne huuhtelemalla kylmällä vedellä ja valuta vesi pois. Hienonna juustokuutiot haarukalla ja sekoita se crème fraichen ja ruoho- tai purjosipulin kanssa. Aseta vihannekset astiaan ja tarjoile kastikkeen ja leivän kanssa.

Suositellut tuotteet