Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Sekoita voi, vaniljasokeri ja jauhot sähkövatkaimella murumaiseksi taikinaksi. Painele taikinamurut käsin yhtenäiseksi taikinaksi. Ota taikina leivinlaudalle ja rullaa se kahdeksi tiukaksi rullaksi. Laita rullat jääkaappiin noin 20 minuutiksi. Leikkaa kumpikin rulla 20 osaan. Avaa kaikki viipaleet tangoksi ja muotoile sarviksi leivinpaperin päälle. Älä tee tangoista liian ohuita, sillä ne murtuvat kypsänä helposti. Paista pikkuleipiä noin 12 minuuttia. Pikkuleivät eivät saisi ruskistua paiston aikana, kypsän pikkuleivän tunnistaa keveydestä. Anna pikkuleipien jäähtyä hetken. Ripottele päälle reilusti sokeria ja siirrä pikkuleivät ritilälle jäähtymään.