Valkosuklainen rahka-jälkiruoka

Valkosuklainen rahka-jälkiruoka

15 minuuttia Jälkiruoka
Valkosuklainen rahka-jälkiruoka on herkullinen ja juhlava, ja se sopii erinomaisesti tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.
https://www.arla.fi/reseptit/vaniljainen-rahka-jalkiruoka/

Tee näin:

  • Valmista rahka-jälkiruoka sulattamalla ensin valkosuklaa vesihauteessa. Vaahdota vispikerma ja maitorahka erikseen.
  • Yhdistä vaahdot ja lisää hieman jäähtynyt valkosuklaa, sekoita tasaiseksi. Mausta rahka-jälkiruoka konjakilla tai liköörillä.
  • Tarjoa valkosuklainen rahka-jälkiruoka esimerkiksi mansikkakastikkeen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Valkosuklaa
400 g
Maitorahkaa
2½ dl
Kuohukermaa
2 dl
Loraus konjakkia
Koristeeksi marjat