Valkosuklainen rahka-jälkiruoka

Valkosuklainen rahka-jälkiruoka

15 minuuttia
Valkosuklainen rahka-jälkiruoka on herkullinen ja juhlava, ja se sopii erinomaisesti tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.

Tee näin:

  • Valmista rahka-jälkiruoka sulattamalla ensin valkosuklaa vesihauteessa. Vaahdota vispikerma ja maitorahka erikseen.
  • Yhdistä vaahdot ja lisää hieman jäähtynyt valkosuklaa, sekoita tasaiseksi. Mausta rahka-jälkiruoka konjakilla tai liköörillä.
  • Tarjoa valkosuklainen rahka-jälkiruoka esimerkiksi mansikkakastikkeen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Valkosuklaata
400 g
2½ dl
2 dl
Loraus konjakkia
Koristeeksi marjoja
Lisää herkullisia ideoita
Vaniljarahka
15 minuuttia
Vaniljarahka
(11)
Lakkarahka
15 minuuttia
Lakkarahka
(12)
Omenarahka
20 minuuttia
Omenarahka
(4)