Vaniljainen päärynäsalsa

Vaniljainen päärynäsalsa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä päärynäsalsa saa makua vaniljasta. Tarjoile salsa hyvien juustojen kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 1½ dl valkoviiniä
  • ½ dl hunajaa
  • ¾ dl keltaisia rusinoita
  • ½ vaniljatanko
  • 3 päärynää
  • Makusi mukaista juustoa, esim. Arla Emmental Mustaleimaa

Tee näin:

Tee näin:

Kaada valkoviini kattilaan. Lisää hunaja ja rusinat. Kaavi vaniljatangosta siemenet ja lisää ne kattilaan. Kiehauta ja keitä seosta kunnes se muuttuu siirappimaiseksi. Kuori ja poista päärynöistä siemenet ja kara. Paloittele päärynät noin 2 cm x 2 cm-kokoisiksi kuutioiksi. Kääntele ne seokseen ja keitä kunnes päärynäpalat ovat pehmeitä ja lähes kaikki neste on haihtunut. Anna salsan jäähtyä. Säilytä salsaa jääkaapissa.

Lisää herkullisia ideoita