Vanhanajan riisipuuro

Vanhanajan riisipuuro

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Vanhanajan riisipuuro valmistetaan maidon ja veden sijasta vanhanajan luomutäys-maidosta. Vanhanajan riisipuuro auttaa jaksamaan aattoiltaan saakka!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan vanhanajan riisipuuro sulattamalla voi kattilassa. Lisää kattilaan riisi, suola ja noin 3 dl vanhanajan täysmaitoa. Kiehauta samalla sekoittaen. Vähennä lämpöä ja laimenna riisipuuroa jäljellä olevalla maidolla aina vähän kerrallaan, kuitenkin koko ajan samalla sekoittaen. Lisää kanelitanko riisipuuron joukkoon. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. Varo, jotta puuro ei kiehu yli. Tarjoile vanhanajan riisipuuron kanssa maitoa, hieman sokeria ja jauhettua kanelia sekä mahdollisesti nokare voita tai sitten jouluista sekametelisoppaa.

Lisää herkullisia ideoita