Vanhanajan riisipuuro

Vanhanajan riisipuuro

50 minuuttia
Vanhanajan riisipuuro valmistetaan maidon ja veden sijasta Arlan puuromaitojuomasta. Helppoa ja vaivatonta! Vanhanajan riisipuuro auttaa jaksamaan aattoiltaan saakka.

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan vanhanajan riisipuuro sulattamalla voi kattilassa. Lisää kattilaan riisi, suola ja noin 3 dl Arla puuromaitojuomaa. Kiehauta samalla sekoittaen. Vähennä lämpöä ja laimenna riisipuuroa jäljellä olevalla maidolla aina vähän kerrallaan, kuitenkin koko ajan samalla sekoittaen. Lisää kanelitanko riisipuuron joukkoon. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. Varo, jotta puuro ei kiehu yli. Tarjoile vanhanajan riisipuuron kanssa maitoa, hieman sokeria ja jauhettua kanelia sekä mahdollisesti nokare voita tai sitten jouluista sekametelisoppaa.
Valmis!

Ainekset

1 rkl
Pyöreäjyväistä riisiä
1½ dl
Suolaa
½ tl
Arla® Puuromaitojuoma 1L (UHT)
1 l
Kanelitanko
1
Lisää herkullisia ideoita