Valkosuklaapikkuleivät - Reseptit - Arla
Valkosuklaapikkuleivät

Valkosuklaapikkuleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Pikkuleivät maistuvat jo sellaisenaan ihanilta, mutta kun lisäät taikinaan valkosuklaata, on elämys vieläkin herkullisempi!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1½ tl vanilliinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1½ dl kaurahiutaleita
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 200 g valkosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota sokerit pehmenneen voin joukkoon ja vatkaa kananmunat seoksen joukkoon yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä kulhossa ja sekoita joukkoon rouheasti murennettu valkosuklaa. Jos haluat keksien pinnalle näkyviä suklaahippusia, säästä osa suklaasta myöhemmin käytettäväksi. Sekoita jauhot taikinan joukkoon pienissä erissä. Anna valmiin taikinan jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia. Muotoile pellille leivinpaperin päälle isoja pyöreitä cookies-pikkuleipiä. Jos haluat pinnalla näkyvän suklaahippusia, painele aiemmin talteen ottamasi suklaa murusina keksien pinnalle. Paista keksejä 200 asteessa 8-10 minuuttia. Nosta valmiit cookiet pelliltä varovasti jäähtymään, jotta niihin muodostuu rapsakka pinta.