Valkosuklaakuorrute muffinsseille

Valkosuklaakuorrute muffinsseille

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(86)

Valmista herkullinen ja kaunis valkosuklaakuorrute muffinsseille tällä helpolla reseptillä. Voit käyttää muffinssikuorrutusta myös kakkujen koristeluun.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Sulata valkosuklaa alhaisella lämmöllä, mieluiten vesihauteessa. Sekoittele suklaata hellävaraisesti sen sulaessa. Varo päästämästä vettä tai vesihöyryä suklaan joukkoon!
2. Notkista pehmeää voita hieman, ja ala sitten lisäämään tomusokeria voin joukkoon pienissä osissa.
3. Lisää voi-tomusokeriseoksen joukkoon sulanut valkosuklaa, vaniljauute ja sitruunamehu, ja sekoita massa tasaiseksi. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä tai lisää tomusokeria saadaksesi haluamasi koostumuksen.
4. Anna kuorrutteen jäähtyä hetken aikaa jääkaapissa. Levitä sitten kuorrutetta pursottamalla tai lastan tai veitsen avulla muffinssien tai cupcakes-leivosten päälle ja anna valmiiden leivosten jähmettyä hetken aikaa viileässä.