Valkosipulissa paistetut chilijättikatkaravut

Valkosipulissa paistetut chilijättikatkaravut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(46)

Nämä valkosipulissa paistetut chilikatkaravut vievät kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g jättikatkaravunpyrstöä
  • 1 punainen chili
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tl hienonnettua juustokuminaa
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 rkl korianteria
  • ½ rkl sitruunamehua
  • suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Poista chilistä siemenet ja kuori valkosipuli. Hienonna chili ja valkosipulin kynnet. Paista chiliä, valkosipulia, inkivääriä ja juustokuminaa paistinpannussa voissa noin minuutin ajan. Lisää jättikatkaravut ja paista niitä molemmilta puolilta noin minuutin ajan. Mausta korianterilla, sitruunan mehulla ja suolalla.

Lisää herkullisia ideoita