Perinteinen uunilohi

Perinteinen uunilohi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ruokakermassa haudutetusta uunilohesta saa helposti maukasta ja näyttävää viikonloppuruokaa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Poista lohesta nahka ja ruodot. Laita lohi uuninkestävään vuokaan ja ripottele sen pinnalle sormisuolakiteitä ja sitruunapippuria. Kaada vuokaan myös ruokakerma. Paista 175-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Koristele paistettu lohi tillisilpulla ja sitruunalohkoilla. Tarjoa perunamuusin kanssa.

Vinkki

Tämän ohjeen on tehnyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija.

Lisää herkullisia ideoita