Tuhti Philadelphia cheese steak

Tuhti Philadelphia cheese steak

Arvioi

(19)

Philly cheese steak on herkullinen hotdogsämpylään rakennettu lihanystävän leipä, jonka jujuna on ohueksi leikattu liha ja sen päälle sulatettu juusto. Tuhti eväs sopii kaverien saunaillan kohokohdaksi, eikä sen jälkeen taatusti jää nälkä.

Ainekset

Annokset

Philadelphia cheese steak

  • 500 g naudanpaistia (sisä- tai pyöröpaistia)
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 sipuli
  • 8 herkkusieniä
  • öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 150 g Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa tai Arla Tolkuton cheddar -juustoa
  • 1 kpl patonkia tai 4 hotdog-sämpylää

Tee näin:

Tee näin:

Valmistus

Kääri naudanpaisti tiukaksi rullaksi tuorekelmuun ja laita se pakkaseen 30 minuutiksi. Leikkaa kohmeinen paisti syidenvastaisesti ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. Suikaloi paprikat ja sipuli. Paista niitä öljyssä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, älä ruskista. Mausta kevyesti suolalla ja nosta foliolla peitettyyn kulhoon odottamaan. Viipaloi herkkusienet ja paista myös niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Säilytä foliossa. Kuumenna öljy hyvin kuumaksi puhtaalla paistinpannulla ja lisää paistiviipaleet. Paista viipaleita, kunnes ne ovat ruskistuneet ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kokoaminen

Kokoa liha pannulla neljään sämpylän pituiseen kasaan ja lado päälle cheddarviipaleet. Paista miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut lihan päälle. Leikkaa sämpylät halki. Lado sämpylälle sipuli-paprikasekoitusta ja herkkusieniä. Nosta lastan avulla päällimmäiseksi liha, jonka päälle juusto on sulanut. Syö leivät heti kuumina.