Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti

20 minuuttia
Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä tai kätevä ottaa mukaan ulkona syötävälle piknikille. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan tonnikalasalaatti keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  • Valuta pasta ja anna sen hieman jäähtyä.
  • Lisää joukkoon herne-maissi-paprika, ylimääräisestä öljystä valutettu tonnikala, kermaviili ja kurkkusalaatti.
  • Sekoita kaikki salaatin ainekset sekaisin ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  • Silppua kypsäksi keitetty kananmuna pieneksi silpuksi.
  • Koristele tonnikalasalaatti joko kokoamalla pinaatinlehtiä ja kananmunasilppua annoksen päälle tai tarjoamalla tonnikalasalaatti pinaatinlehtipediltä.
Valmis!
Vinkki

Tämän ohjeen meille on tehnyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Ainekset

Simpukkapastaa
180 g
Vihannessekoitusta herne, maissi ja paprika
200 g
Tonnikalaa öljyssä
180 g
200 g
Kurkkusalaattia
1 dl
Suolaa
Mustapippuria
Baby-pinaattia
Kananmuna
1
Lisää herkullisia ideoita
Matjessisillisalaatti
20 minuuttia
Matjessisillisalaatti
(0)