Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(37)

Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä tai kätevä ottaa mukaan ulkona syötävälle piknikille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 180 g simpukkapastaa
  • 200 g herne-maissi-paprikasekoitusta
  • 180 g tonnikalaa öljyssä
  • 200 g Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 1 dl kurkkusalaattia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • baby-pinaattia
  • 1 kananmuna

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Valuta pasta ja anna sen hieman jäähtyä. Lisää joukkoon herne-maissi-paprika, ylimääräisestä öljystä valutettu tonnikala, kermaviili ja kurkkusalaatti. Sekoita kaikki salaatin ainekset sekaisin ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Silppua kypsäksi keitetty kananmuna pieneksi silpuksi. Koristele salaatti joko kokoamalla pinaatinlehtiä ja kananmunasilppua annoksen päälle tai tarjoamalla tonnikalasalaatti pinaatinlehtipediltä.

Vinkki

Tämän ohjeen meille on tehnyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Lisää herkullisia ideoita