Tonnikalapizza

Tonnikalapizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Maukas tonnikalapizza maistuu kaiken ikäisille. Katso myös muut herkulliset pizzareseptimme!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 10 g hiivaa
  • 1¼ dl lämmintä vettä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl öljyä
  • 200 g vehnäjauhoja (n. 3,5 dl)

Tomaattikastike

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 sipulia silputtuna
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 400 g kaltattuja tomaatteja
  • ½ tl oreganoa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria

Täyte

  • 1 tlk tonnikalaa vedessä
  • 250 g simpukoita
  • 150 g Arla Edam -juustoa raasteena

Tarjoiluun

  • 500 g vihreää salaattia

Tee näin:

Tee näin:

Liota hiiva veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot. Jätä hieman jauhoja alustamiseen. Vaivaa taikina ja peitä leivinliinalla. Kohota noin 40 minuuttia. Tomaattikastike: Kuullota sipulit voissa kattilassa ja lisää tomaatit, oregano, suola ja pippuri. Keitä kastiketta ilman kantta noin 20 minuuttia. Mausta tarvittaessa lisää. Kastikkeen tulee olla melko paksua. Kumoa taikina jauhotetulle leivinlaudalle ja alusta taikina. Kaulitse pizzapohja ja nosta uunipellille. Levitä tomaattikastike pizzapohjalle. Täyte: Valuta tonnikala ja simpukat ja lisää pizzapohjan päälle. Ripottele pinnalle justoraastetta ja paista uunin keskitasolla 200 °C:ssa noin 25 minuuttia. Tarjoile pizza salaatin kera.

Lisää herkullisia ideoita