Tomaattikeitto juusto-yrttitahnan kera

Tomaattikeitto juusto-yrttitahnan kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Perinteinen tomaatikeitto saa maukkaan lisän juusto-yrttitahnasta. Tarjoile keitto tuoreen leivän kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 sipuli
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • ½ appelsiinin raastettu kuori ja mehu
  • 7 dl kanalientä
  • 1 tl sokeria
  • suolaa
  • pippuria
  • 1½ dl Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa raasteena
  • 2 rkl basilikaa tai oreganoa
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä kattilassa tilkassa öljyä. Lisää muut ainekset paitsi mausteet ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta maun mukaan. Sekoita juustoraaste, basilika ja crème fraiche keskenään. Lisää tarjottaessa lusikallinen tahnaa kuuman keiton päälle.

Lisää herkullisia ideoita