Tomaatti-punasipulipiirakka

Tomaatti-punasipulipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Suolaiset piirakat ovat illanistujaisten suosikkeja.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Nypi sitten pehmennyt voi jauhoseoksen joukkoon. Lisää taikinan joukkoon vesi. Taputtele taikina jauhotetun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Suikaloi punasipuli ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Kun punasipuli on hieman pehmentynyt, kaada suikaleet ja tomaatit esipaistetun pohjan päälle. Sekoita erillisessä kulhossa ruokakerma, juustoraaste ja kananmunat keskenään. Kaada seos sipulien ja tomaattien päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.