Välimerellinen tomaattipasta

Välimerellinen tomaattipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tuoreista kirsikkatomaateista valmistuva tomaatti-fetapasta on ihana herkkuruoka arkeen. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g spagettia
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 200 g Arla Apetina 3 % kuutioita
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku rucolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Tee näin:

Tee näin:

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä al dente. Kuori, halkaise ja suikaloi tai hienonna sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa pannulla, älä ruskista. Halkaise kirsikkatomaatit ja valuta Apetina-kuutiot. Sekoita ainekset sipulin kanssa pannulla ja kuumenna nopeasti. Lisää seos valutetun spagetin joukkoon. Mausta ja tarkista maku. Jaa spagetti syville lautasille. Lisää jokaiseen huuhdottua rucolaa ja oliiviöljyä. Kata pöytään suolasirotin ja pippurimylly mahdollista lisämaustamista varten.