Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike

Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike ovat maukas lisä kesän grilliherkkupöytään. Valmistat vartaat myös kätevästi uunin grillivastuksella.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g entrecôtea tai pihvilihaa
  • 1 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 dl teriyakikastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 8 pientä puuvarrasta

Kastike

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • ½ limen raastettu kuori ja mehu
  • ½ rkl hunajaa
  • ½ tl sambal oelekia
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha pieniksi, vartaaseen sopiviksi paloiksi. Sekoita jogurtti, teriyakikastike ja valkosipuli keskenään. Lisää lihapalat jogurttiin ja anna marinoitua mielellään yön yli tai vähintään 4 tuntia. Liota varrastikkuja vedessä noin 15 minuuttia. Valuta lihapalat, pujota vartaisiin ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa hiilloksen yllä grillissä tai uunin yläosassa korkeimmalla lämmöllä 2-3 minuuttia puoleltaan. Sekoita kastike ja tarjoa vartaiden ja salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita