Täytetyt voileivät

Täytetyt voileivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Jollakin kummalla tavalla leipä maistuu paremmalta, kun sen leikkaa kolmion - tai vaikkapa kuvassa olevan hauskan lehmän! - malliseksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 125 g Castello Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 100 g meetvurstia
  • 5 kirsikkatomaattia
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 8 paahtoleipäviipaleita

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita tuorejuusto ja crème fraiche keskenään. Pilko meetvurstisiivut pieniksi paloiksi ja pilko myös kirsikkatomaatit pieneksi silpuksi. Sekoita ne täytteen joukkoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Leikkaa haluamallasi muotilla (esimerkiksi Arla-lehmämuotilla!) leivät haluamasi muotoisiksi. Levitä täytettä puolelle varaamistasi leipäsiivuista. Aseta toinen leipäpala voideltujen leipien päälle.

Vinkki

Vinkki! Käytä voileipiin kaupan suurikokoisimpia paahtoleipiä, varsinkin jos käyttämäsi muotti on hiemankaan isompi.

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!