Täytetyt tacopaprikat

Täytetyt tacopaprikat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Jauhelihalla täytetyt tacopaprikat ovat helposti ja nopeasti syntyvä ateria. Tarjoile paprikat salaatin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 paprikaa
  • 1 prk kidneypapuja (400 g)
  • 150 g ruskistettua jauhelihaa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • hienonnettua basilikaa
  • 3 rkl tacomaustetta
  • 2 valkosipulinkynttä

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250 °C:een. Poista paprikoista yläosa ja siemenet. Tasoita hieman paprikoiden pohjia, jotta ne pysyvät pystyssä. Huuhtele ja valuta paprikat. Sekoita ruskistettu jauheliha, pavut, basilika, crème fraiche, tacomauste ja valkosipuli. Jaa seos paprikoihin ja laita irti leikattu yläosa kanneksi. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoile täytetyt paprikat salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita