Täytetyt tacopaprikat

Täytetyt tacopaprikat

Jauhelihalla täytetyt tacopaprikat ovat helposti ja nopeasti syntyvä ateria. Tarjoile paprikat salaatin kera!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 250 °C:een. Poista paprikoista yläosa ja siemenet. Tasoita hieman paprikoiden pohjia, jotta ne pysyvät pystyssä. Huuhtele ja valuta paprikat. Sekoita ruskistettu jauheliha, pavut, basilika, crème fraiche, tacomauste ja valkosipuli. Jaa seos paprikoihin ja laita irti leikattu yläosa kanneksi. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoile täytetyt paprikat salaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Paprika
4
Kidneypapu (400 g)
1 prk
Ruskistettua jauhelihaa
150 g
200 g
Hienonnettua tuore basilika
Tacomaustetta
3 rkl
Valkosipulinkynsiä
2