Täytetyt pinaatti-juustoleivät

Täytetyt pinaatti-juustoleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nämä täytetyt leivät valmistuvat kätevästi pizzataikinasta. Lisää väliin vain pinaattia, juusto ja mausteet.

Ainekset

Annokset
  • valmista pizzataikinaa
  • 200 g pakastepinaattia
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 150 g Arla Edam -juustoa raasteena
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl merisuolahiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata pinaatti ja purista siitä neste pois. Kauli taikina leivinpaperilla päällystetylle pellille. Voitele taikinan toinen puoli voisulalla. Ripottele toiselle puolelle pinaatti, juusto ja oregano. Taita toinen puoli päälle ja purista reunat yhteen. Sivele voita vielä toiselle puolelle ja ripottele päälle suolahiutaleita. Paista uunin keskiosassa 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa sopivan kokoisiksi leipäsiksi.