Täytetyt lihakääryleet

Täytetyt lihakääryleet

Herkulliset luumutäytteiset lihakääryleet vievät kielen menneessään. Ihanan kermainen kastike ja viinimarjahyytelö kruunaavat aterian.

Tee näin:

  • Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla.Paloittele luumut ja poista kivet. Jaa luumupalaset leikkeille. Kääri leikkeet rullalle ja sulje cocktailtikulla. Ruskista kääryleet voissa pannulla. Lisää kerma, marjahyytelö, soija, sinappi ja fondi. Hauduta kääryleitä kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljasilppua ja viinimarjoja. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja viinimarjahyytelön kera.
Valmis!

Ainekset

Porsaan leikettä
8
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Kypsää luumuja
8
1 rkl
Persiljaa silputtuna
2 rkl
Punaisia viinimarjoja
½ dl
Kastike
2½ dl
Viinimarjahyytelöä
½ dl
Soijakastiketta
1 tl
Sinappia
1 tl
Vasikkafondia
1 rkl