Täytetyt lihakääryleet

Täytetyt lihakääryleet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkulliset luumutäytteiset lihakääryleet vievät kielen menneessään. Ihanan kermainen kastike ja viinimarjahyytelö kruunaavat aterian.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 porsaan leikettä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 8 kypsää luumua
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 rkl persiljaa silputtuna
  • ½ dl punaisia viinimarjoja

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla.Paloittele luumut ja poista kivet. Jaa luumupalaset leikkeille. Kääri leikkeet rullalle ja sulje cocktailtikulla. Ruskista kääryleet voissa pannulla. Lisää kerma, marjahyytelö, soija, sinappi ja fondi. Hauduta kääryleitä kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljasilppua ja viinimarjoja. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja viinimarjahyytelön kera.

Lisää herkullisia ideoita