Täytetyt kanafileet ja lohkoperunat

Täytetyt kanafileet ja lohkoperunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Täytetyt kanafileet lohkoperunoiden kera ovat ihana herkkuruoka joka syntyy käden käänteessä. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 broilerinfileetä
  • 100 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ tl suolaa
  • 150 g pekonia viipaleina
  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 kg kuorittuja perunoita lohkoina
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl kuivattua basilikaa
  • ¾ tl suolaa

Lisukkeeksi

  • 4 dl kylmää tomaattikastiketta
  • 150 g papuja
  • 1 l salaatinlehtiä revittynä

Tee näin:

Tee näin:

Täytetyt kanafileet

Leikkaa fileisiin viilto. Täytä viilto tuorejuustolla. Mausta suolalla ja kierrä pekoniviipaleet fileiden ympärille. Kiinnitä pekoniviipaleet cocktail-tikuilla. Paista fileitä voissa kuumalla pannulla noin 4 minuuttia molemmin puolin. Laske lämpötilaa ja paista vielä miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia välillä käännellen. Nosta pannu liedeltä ja peitä kannella.

Lohkoperunat

Keitä perunoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja kuivaa perunalohkot talouspaperilla. Kumoa perunat uunipellille ja mausta basilikalla ja suolalla. Paista lohkoperunat uunin keskitasolla 250 °C:ssa noin 20 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa broilerinfileet perunalohkojen, tomaattikastikkeen ja salaatin kera.

Lisää herkullisia ideoita