Tapaskakku
1 tunti
Herkut
Jälkiruoka
•
Herkullinen tapaskakku tuo uutta makua loppuvuoden juhlapöytään. Välimerellinen soodaleipä sopii loistavasti yhteen aurinkokuivatuilta tomaateilta maistuvan moussen kanssa. Koristelun voi hoitaa rennosti omilla suosikkitapaksilla. Tapaskakku sopii tarjoiltavaksi heti valmistuksen jälkeen tai halutessaan sen voi antaa maustua jääkaapissa yön yli.
Ainekset
Pohja
|
Vehnäjauhoja
|
3½ dl |
|---|---|
|
Ruokasoodaa
|
1 tl |
|
Pizzamauste
|
2 tl |
|
Suola
|
½ tl |
| 2 pkt | |
| 1½ dl | |
|
Aurinkokuivattuja tomaatteja paloina
|
½ dl |
|
Kivettömiä kalamataoliiveja
|
10 |
Täyte
| 2 prk | |
| 2 dl | |
|
Aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna ja valutettuna
|
2 rkl |
Koristelu
|
Artisokan sydämiä öljyssä
|
(noin 200g) 1 prk |
|---|---|
|
Kirsikkatomaatteja
|
200 g |
|
Kivettömiä kalamataoliiveja
|
10 |
|
Tuoretta basilikaa
|
Tee näin:
Tapaskakku
Lisää herkullisia ideoita