Suppilovahveropiirakka

Suppilovahveropiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Perinteinen suppilovahveropiirakka on syksyn klassikkoruoka - ja todella nopea valmistaa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 annosta

  • 1 pkt valmista piirakkataikinaa
  • 1 l tuoreita suppilovahveroita
  • 150 g kinkkusuikaleita
  • 120 g Arla Lempi Smetanaa
  • 1½ dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 2 kananmunaa

Tee näin:

Tee näin:

Levitä piirakkataikina voideltuun vuokaan. Paista pannulla sieniä niin kauan, että neste höyrystyy pois. Ripottele taikinan päälle sienet ja kinkkusuikaleet. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Leikkaa piirakka 10-12 annospalaan, asettele alkuruokalautaselle ja tarjoile. Suppilovahveropiirakka sopii myös kylmänä tarjottavaksi.

Lisää herkullisia ideoita