Suppilovahveropiirakka

Suppilovahveropiirakka

Perinteinen suppilovahveropiirakka on syksyn klassikkoruoka - ja todella nopea valmistaa!
https://www.arla.fi/reseptit/suppilovahveropiirakka/

Tee näin:

  • Levitä piirakkataikina voideltuun vuokaan. Paista pannulla sieniä niin kauan, että neste höyrystyy pois. Ripottele taikinan päälle sienet ja kinkkusuikaleet. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Leikkaa piirakka 10-12 annospalaan, asettele alkuruokalautaselle ja tarjoile. Suppilovahveropiirakka sopii myös kylmänä tarjottavaksi.
Valmis!

Ainekset

Torttutaikinaa
1 pkt
Tuoreita suppilovahveroita
1 l
Kinkkusuikaleita
150 g
Arla® Lempi Smetanaa
120 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1½ dl
Arla® Emmental juustoraastetta
150 g
Kananmunia
2
Lisää herkullisia ideoita