Suolasienitabboulleh ja rosmariini crème fraîche

Suolasienitabboulleh ja rosmariini crème fraîche

Brunssi Lisuke
Suolasienitabboulehissa näkyvät Lähi-idän sävyt - ruokaisa ja raikas salaatti kuskusista, sienistä ja yrteistä. Rosmariini crème fraîche täydentää maun.
https://www.arla.fi/reseptit/suolasienitabboulleh-ja-rosmariini-creme-fraiche/

Tee näin:

  • TABBOULEH: Sekoita kuskusiin öljy ja sitruunan mehu ja anna levätä 10 minuuttia. Lisää kiehuva vesi ja sekoita. Pilko sienet, kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi ja hienonna lehtipersilja. Sekoita kaikki keskenään ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. ROSMARIINI CRÈME FRAÎCHE: Hienonna rosmariini veitsellä ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna tekeytyä ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Tabbouleh
Suolasieniä ryöpättynä ja liotettuna
500 g
Couscous
150 g
Oliiviöljyä
1 dl
Kiehuvaa vettä
1 dl
Kurkkua
250 g
Tomaatteja
250 g
Tuoretta lehtipersiljaa
100 g
Sitruuna
1
Suolaa mustapippuria ja sokeria maustamiseen
Rosmariini crème fraîche
400 g
Tuoretta rosmariinia
3 oksaa
Suolaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Oliiviöljyä
1 rkl