
Suolasienitabboulleh ja rosmariini crème fraîche
Brunssi
Lisuke
•
Suolasienitabboulehissa näkyvät Lähi-idän sävyt - ruokaisa ja raikas salaatti kuskusista, sienistä ja yrteistä.
Rosmariini crème fraîche täydentää maun.

Tee näin:
Ainekset
Tabbouleh
Suolasieniä ryöpättynä ja liotettuna
|
500 g |
---|---|
Couscous
|
150 g |
Oliiviöljyä
|
1 dl |
Kiehuvaa vettä
|
1 dl |
Kurkkua
|
250 g |
Tomaatteja
|
250 g |
Tuoretta lehtipersiljaa
|
100 g |
Sitruuna
|
1 |
Suolaa mustapippuria ja sokeria maustamiseen
|
Rosmariini crème fraîche
400 g | |
Tuoretta rosmariinia
|
3 oksaa |
Suolaa
|
1 tl |
Sokeria
|
1 tl |
Oliiviöljyä
|
1 rkl |