Suolaiset muffinit

Suolaiset muffinit

1 tunti
Suolaiset muffinit sopivat tarjottavaksi aamupalapöytään, brunssille tai välipalaksi. Kokeile herkullista reseptiä!

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 175° asteeseen.
  • Asettele uunipellille tai muffinssipellille paperiset muffinivuoat.
  • Valmista suolaisten muffinien taikina. Kuori ja raasta bataatti hienoksi raasteeksi. Laita bataattiraaste kulhoon. Lisää kulhoon Ingmariini, kananmunat, raejuusto, pinaatti ja puolet juustoraasteesta.
  • Säästä vähän pinaattia koristeeksi.
  • Sekoita keskenään jauhot, ruokasooda ja suola. Sekoita kuiva-aineet taikinan joukkoon.
  • Annostele lusikalla taikinaa muffinssivuokiin. Lisää suolaisten muffinien päälle loput juustoraasteesta ja ripottele muffinien päälle vielä kurpitsansiemeniä ja paprikajauhetta.
  • Paista suolaiset muffinit uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Jätä suolaiset muffinit jäähtymään hetkeksi keittiöpyyhkeen alle.
Valmis!

Ainekset

Pientä bataatti (noin 300g)
2
2 rkl
Kananmunia
4
1 dl
Baby-pinaattia
60 g
2 dl
Spelttijauhoja
4 dl
Ruokasoodaa
2 tl
Suolaa
1 tl
Kurpitsansiemen
2 rkl
Savupaprikajauhetta
½ tl
Lisää herkullisia ideoita