Ruokaisat juusto-salamimuffinssit

Ruokaisat juusto-salamimuffinssit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Muffinssien ei aina tarvitse olla makeita. Tässä reseptissä suolaiset muffinssit saavat täytteekseen juustoa ja salamia. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 kevätsipulia tai 1 pieni purjo (n. 150 g)
  • 100 g salamia
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 100 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 dl maitoa
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Aseta muffinssivuoat pellille tai voitele metallinen muffinssivuoka. Hienonna kevätsipulit. Leikkaa salami ohuiksi siivuiksi. Paloittele voi ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, suola ja voi. Lisää maito ja vaivaa massa tasaikseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon sipulit ja salamit. Lusikoi taikina muotteihin. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin keskiosassa 12-15 minuuttia. Anna muffinssien jäähtyä hetki ennen kuin irrotat ne vuoistaan. Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä.

Lisää herkullisia ideoita