Spelttisalaatti

Spelttisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Hedelmäinen salaatti spelttivehnästä on herkullinen lounas tai välipala. Valmista vielä lisukkeeksi herkullinen juustokastike!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 dl spelttivehnää tai vehnänjyviä
  • 2 päärynää
  • 4 kuivattua viikunoita
  • 1 dl karkeaksi rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 pkt sahramia (0,5 g)
  • 1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Juustokastike

  • 1 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Keitä vehnänjyvät kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa päärynät lohkoiksi ja poista siemenet. Leikkaa viikunat palasiksi. Paista hedelmät ja pähkinät nopeasti voissa paistinpannulla. Kaada kasvisliemi pois ja lisää sahrami, hedelmäseos ja persilja vehnänjyviin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kastikkeen kanssa.